Cautare

1276 de rezultate pentru "nr telefon 0268241014" (5.74 secunde)
De modul in care acesta conduce sedintele se mai leaga un incident - atunci cand Oltean a condus lucrarile bugetului pe 2009 si-a supus la vot propriul numar de telefon pe post de amendament, o farsa venita din partea UDMR.
De altfel, inca de acum citiva ani, smecheria a fost data in vileag de fostul presedinte al Comisiei de Aparare, deputatul Razvan Ionescu, cel care spunea ca in fiecare solicitare de mandat de interceptare pentru un potential infractor, SRI mai strecoara alte cateva numere de telefon spre a fi ascultate legal, pentru ca ar avea, chipurile, legatura cu respectivul caz.
Copiii stau in frig, iar de cateva zile, unitatea de invatamant a ramas si fara telefon, pentru neplata facturilor. Mai toate primariile din judetul Mehedinti au ramas fara bani pentru salariile functionarilor, facturile la utilitati sau plata asistentilor pentru persoanele cu handicap.
Direct premierul, intr-o discutie telefonica desfasurata langa mine, o persoana care statea langa mine a vorbit la telefon cu premierul, eu vedeam reactia premierului la televizor, deci nu am niciun motiv sa am vreun dubiu ca aceasta discutie nu a avut loc", a continuat Campanu.
Parlamentarii din comisie au primit mesaje scrise pe telefon prin care erau anuntati sa fie prezenti astazi pentru votul asupra Regulamentului.
Intrebat in ce relatii se afla cu chestorul Petre Toba, secretarul de stat a mai spus ca in ultimul an au vorbit doar de cateva ori la telefon.
In momentul acela Toader vorbea la telefon, n-a fost atent la logica textului si a luat o decizie gresita. Daca vor considera ca e un lucru important, oamenii ii vor sanctiona la vot.
Uite, ti-o dau pe Elena la telefon ca sa-ti explice ea... • Sarkozy: Traian, stii ca te pretuiesc, ca esti un om politic remarcabil, dar in chestiile importante esti catastrofal.
Se pare ca ministrul vorbea la telefon cu premierul, Emil Boc, caruia i-ar fi spus ca ii va prezenta demisia.
Le-a filmat cineva cu un telefon mobil care e la Pitesti. Ce-au cautat ei in biroul meu de parlamentar european.
Spre seara, am primit un telefon: Petrecere aniversara. Mergem? Fireste, am raspuns, abia astept! Cu gandul la ce-avea sa ma astepte, drumul mi-a parut de-a dreptul incantator!
Volumul lui de capatai, Cartea de Telefon, l-a citit pe nerasuflate, dar la sfarsit era suparat, ca n-a inteles care e personajul principal.
El a mai spus ca in prezent nu mai exista niciun judet in care sa fie obstacole in calea realizarii acestor aliante locale. "Pana miercuri am discutat la telefon cu toate organizatiile judetene si noi, in partea noastra, si PNL si PC.
El nu a negat intalnirea de la hotel Ramada, precizand, insa ca "eu am sute de asemenea intilniri, ma vad cu colegii mei, vorbesc cu ei la telefon, ii chem la mine la birou, ne intalnim si acasa, si in oras ca sa discutam politica si care este calea de urmat".
Ce sa facem acum, sa nu mai vorbim la telefon, sa nu mai mergem la un sprit?", a spus Geoana.
Automat, erau luati in baza de date cu nume, prenume, functie, telefon, e-mail. Armata lui Geoana avea misiunea sa radiografieze fiecare judet si sa anunte cine conduce fiecare organizatie judeteana, secretar general de judet, presedinte de municipiu, secretar de municipiu.
Automat, erau luati in baza de date cu nume, prenume, functie, telefon, e-mail. Armata lui Geoana avea misiunea sa radiografieze fiecare judet si sa anunte cine conduce fiecare organizatie judeteana, secretar general de judet, presedinte de municipiu, secretar de municipiu.
Vreau sa vad unul la televizor, dintre cei care dau lectii competent sa dea un telefon si sa anunte: Eu vreau sa fiu prim-ministru", a spus Basescu.
- Diurne - Mici cadouri de protocol - eventual bodyguard - telefon platit de Administratia Prezidentiala
Si atunci am pus mana pe telefon si l-am sunat pe ministrul Traian Basescu. I-am spus ce s-a intamplat. I-am spus ca il pot trimite pe transportator la el si ca acesta ii poate da o declaratie scrisa.
google-analytics.com